Składniki:
4 łyżki oleju do smażenia (marki własnej supermarketu)
1 posiekany ząbek czosnku
1 kawałek posiekanego korzenia imbiru
1 cała lub pokrojona papryczka chili
100 g klinów czerwonej cebuli
300 g Kalerosse™
Sos sojowy do przyprawienia
Ziarna sezamu

Przygotowanie:
Zblanszować Kalerosse™ lub ugotować je na parze albo w mikrofalówce bez przyprawiania. Podgrzać olej do smażenia i podsmażyć czosnek, imbir, chili oraz czerwoną cebulę. Dodać ugotowane Kalerosse™ oraz mieszać na wysokim ogniu przez kilka sekund. Doprawić lekkim sosem sojowym oraz smakowym sosem do smażenia własnej marki supermarketu jak czarną fasolę. Posypać ziarnami sezamu. Jeżeli zależy Ci na czasie, możesz zrobić małe oszustwo, doprawiając danie kupionym gniecionym czosnkiem, chili i imbirem z sosem do smażenia.